9 Mart 2009 Pazartesi

MURO DVD İZLE



Tür: Komedi
Yapım:2008,Türkiye
Süre:1 saat 45 Dakika

Film Hakkında:Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine ilk 6 günde 1 milyon izleyici sayısını aştı...
(11 Aralık 2008) 5 Aralık Cuma günü 235 kopya ile 350 salonda gösterime giren Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filmi ilk 6 günde 1 milyon izleyici sayısını aştı.
İlk 3 günde 390.573 izlenen Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filminin seyirci sayısı katlanarak artıyor. İkinci 3 günde yaklaşık 620 bin izleyiciye ulaşan film 1. haftasını tamamlamadan 1 milyonu aşkın sinemaseverle buluşmuş oldu

Konusu:Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir.
Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun başına gelmeyen kalmaz.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde devrimci jargonu ve yardımcısı Çeto’yla girdiği tartışmalarla tanınan ve “Nalet olsun içimdeki insan sevgisine” repliğini dilimize pelesenk eden Muro’nun maceraları özellikle dizinin hayranlarını sinema salonlarına sürükleyeceğe benziyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder